ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Svenska Kändisar - All information om alla Svenska Kändisar
Framkalla - Massor med information om att Framkalla& amp; FramkallningSvenska kändisar

Det finns två typer av svenska kändisar, erkändisar och kändigendisar. Den första gruppen av svenska kändisar är de personer som åstadkommit något på egen hand som gjort att de ofta aktas högt, beundras och får erkännande för det som de åstadkommit, sk erkändisar.

Den andra svenska gruppen av kändisar är de personer som ofta syns i media och pressen utan att åstadkommit så mycket förutom att varit, snygga, tokiga eller varit med i någon av alla dokusåporna.

Denna webbplats listar upp främst svenska kändisar som klassas som erkändisar men även andra svenska kändisar som mer är kändigendisar.

Svenska Erkändisar

I kategorin kända svenskar som är erkändisar finns det några självklara namn och väldigt många andra svenska kända personer.

  • Alfred Nobel är den mest kända svensken utomlands och har något alla vetenskaps män drömmer om
  • Astrid Lindgren är den internationellt mest älskade och säljande barnboksförfattare
  • Pernilla Wahlgren känd redan som debuterande 4-åring

Svenska Erkändigendisar

I denna mellankategori finns det två inriktningar av svenska kändisar. Dels de som varit kända för något bra de gjort och gör allt de kan för att hålla kvara vid kändisskapet utan att göra något mer bra samt de som först blev kändigendisar men sedan lyckats åstadkomma något nyttigt i livet.

  • Blondinbella är sveriges mest kända bloggerska och den som gått längst på stegen till det mer attraklktiva och varaktiga erkändiskskapet

Svenska Kändigendisar

Denna kategori existerade knappt för bara 25 år sedan men nu finns det tusentals dokusåpaaspiranter och småbloggare med ambition på att bli kändigendis.

  • Robinsson Robban